SÂMBĂTĂ 21 APRILIE 2018

ziua 1 –  21 Aprilie – ora 12:00

BO CONSTANTINSEN

Cercetător în domeniul muzicii și autor


Titlu Conferință:

Frecvențe, Vibrații și Puterea vindecătoare a Sunetului

Website: www.whatmusicreallyis.com

De ce să vii la conferință

Participând la această conferință vei avea o experiență specială, altfel. Aici vei putea să îl cunoști pe Bo Constantinsen, un adevărat cercetător vizionar în domeniul muzicii, acusticii şi armoniei naturale. El este inventatorul unor instrumente şi dispozitive menite să împuternicească oamenii prin intermediul relaţiei cu sunetul şi muzica. Bo este autorul Manualului pentru Muzicianul Mileniului 3, Căutătorul Spiritual şi Descoperitorul Energiei Libere, intitulat Ce E Muzica De Fapt”, fiind un promotor al vindecării prin sunet şi al terapiei prin muzică.

Coordonate principale ale conferinței:

 • Vei descoperi secrete ce stau la baza întregii Creaţii, prin sunet;
 • Vei putea afla cine eşti din punct de vedere vibraţional;
 • Vei putea învăţa cum să foloseşti sunetele pentru vindecare, regenerare şi bunăstare!

ziua 1 –  21 Aprilie – ora 13:00

Mihaela Modan

Consilier spiritual | Terapeut


Titlu Conferință:

Metode de purificare și echilibrare a corpului uman

Facebook: ConsiliereAngelica

De ce să vii la conferință

Pentru că vei primi răspunsuri clare și exerciții simple și eficiente, pentru a putea lucra pe mai departe pentru păstrarea stării de echilibru. Pentru că tot ce faci pentru tine este cel mai frumos dar de iubire față de Sine. Pentru că atunci când te preocupi de armonia interioară, vin către tine cu ușurință cele mai potrivite instrumente de Cunoaștere.

Coordonate principale ale conferinței:

 • respirația conștientă;
 • instrumente antistress la îndemână;
 • meditația – de la SINE la BINE.

Despre Mihaela 

Mă ocup de consiliere angelică de mulți ani, răspunzând astfel ghidării pe care am primit-o de la Îngerii mei. De-a lungul acestui timp am organizat 15 tabere de dezvoltare spirituală și am creat o rețea în zona Moldovei, în diverse orașe în care desfășor activități de consiliere personală și spirituală. Preocuparea mea este centrată pe găsirea celor mai potrivite instrumente cu privire la întoarcerea spre Divinitatea din noi, (re)conștientizarea resurselor noastre interioare, conexiunea armonioasă cu treimea divin-umană: minte – corp – suflet. Terapia cu Îngeri reprezintă un drum pe care am ales să merg pentru că împletește cunoașterea de sine cu ghidarea blândă și înțeleaptă a Călăuzelor de Lumină, care ne susțin pe calea evoluției noastre. E modul meu de a folosi darurile cu care m-am născut, punându-le în serviciul divin al fiecărui om cu care mă întâlnesc.

ziua 1 –  21 Aprilie – ora 14:00

Irina Dobre

Nutriționist holistic și Apifitoterapeut


Titlu Conferință:

Reala conexiune cu HRANA

Website: www.irinadobre.ro

De ce să vii la conferință

Printr-o abordare unică în România voi oferi un melanj armonios între teoria de actualitate și holistică în domeniul nutriției (cauze emoționale în ceea ce privește preferințele alimentare, hrana energetică, hrana dincolo de hrană) și meditații de deschidere/centrare în inimă. Deoarece decizia cu privire la hrana ar trebui luată cu inima și nu cu mintea (bombardată fiind de programe culturale, sociale, oferta pieței etc). Voi atinge și tematica: influența hranei asupra corpului astral (emoțional) al femeii și implicitele dezechilibre hormonale.

Coordonate principale ale conferinței:

 • Cauze emoționale ale preferințelor alimentare;
 • Influența hranei asupra sistemului hormonal al femeii;
 • Meditație de centrare în inimă;

Despre Irina 

Omul care și-a schimbat viața, trecând de la lumea științifică la arta de a trăi în inimă.

ziua 1 –  21 Aprilie – ora 15:00

Andreea Manea

Medium


Titlu Conferință:

În contact cu Îngerii tăi

Website: www.spiritual-medium.ro
Facebook: AndreeaManea.Medium

De ce să vii la conferință

Conferința “În contact cu Îngerii tăi”, susținută în cadrul Festivalului “Împreună pentru o viață conștientă” creează noi posibilități în explorarea strategiilor de acțiune în viața personală, pentru a ajunge să fim prezenți și în contact, ghidați de îngerii personali.

Subiectele susținute la această conferință vor aduce o masă de informații ce ne ajută și ne pot determina să fim mai activi și mai prezenți la mobilizarea resurselor necesare pentru identificarea misiunii personale, pe care divinitatea și îngerii păzitori o susțin, din iubire și afinitate pentru noi.

Coordonate principale ale conferinței:

 • cum putem să ne conectăm, să regăsim îngerii personali;
 • care sunt modalitățile prin care ei ne susțin și călăuzesc;
 • cum ne păstrăm spiritualitatea în viața cotidiană și legătura cu îngerii noștri păzitori.

Despre Andreea

De la o vârstă foarte fragedă am simţit o atingere divină, care mă ghida spre ascultarea Voii Divine, motiv pentru care, am început să spun ceea ce Îngerii îmi sugerau să transmit oamenilor pentru a aduce pace şi claritate în viața acestora.
Ca medium, primesc mesaje la nivel intuitiv şi nu numai, ce au ca scop clarificarea unor situaţii de viaţă ce au rămas nerezolvate şi care îşi lasă amprenta în existenţa celor implicaţi. M-am angajat în acest circuit al “traducerilor“ cu scopul de a transmite informaţiile primite, cu recunostinţă faţă de cei care ne ghidează în lumină şi iubire, cu recunostinţă faţă de Dumnezeu, oameni şi Univers.

ziua 1 –  21 Aprilie – ora 16:00

Geo Pană

Life&Intuitive Coach


Titlu Conferință:

Instrumente practice pentru creșterea stimei de sine

Website: www.binepentrutine.ro
Facebook: BinePentruTine

De ce să vii la conferință

Voi aborda subiectul stimei de sine într-un mod practic și vei avea acces la instrumente pe care le-am expriementat și eu, precum și clienții mei. Vei putea să evaluezi nivelul la care se află acum stima ta de sine, componenta esențială a iubirii de sine.

Coordonate principale ale conferinței:

 • perspectiva spirituală a stimei de sine;
 • cum evaluăm stima de sine;
 • exerciții practice  pentru a obține claritate în ceea ce privește stima de sine și creșterea ei;

Despre Geo 

Life Coach, Consilier spiritual, Numerolog și Formator, preocupată de: dezvoltare personală, public speaking, branding personal, terapii alternative, Numerologie, Feng-Shui, Shamanism, viață, oameni, transformare.

Studiile în Franța, la Universitatea Lyon III, mi-au adus deschidere către dezvoltarea personală și, după anii petrecuți în multinațională am pășit pe drumul antreprenoriatului. Am susținut sute de ateliere și am fost alături de mii de suflete pe calea lor spre transformare.

ziua 1 –  21 Aprilie – ora 17:00

BOGDAN GODJA

Educator pentru Viitor. Consilier, trainer educațiional, fondator InnerCreation


Titlu Conferință:

Educarea conștientă a băieților – masculinitatea sănătoasă de mâine

Website: www.innercreation.ro

Facebook: Educator.Pentru.Viitor

De ce să vii la conferință

O să reevaluăm împreună conceptul educării conștiente, ce înseamnă ea de fapt și o să explorăm multe aspecte din universul interior al băieților și ce anume presupune o abordare emoțională. Vom înțelege astfel cum anume devin băieții bărbați, care sunt câteva din provocările majore ale acestui parcurs și, ce anume din comportamentul, stilul nostru parental îi poate încuraja și susține într-un mod sănătos și echilibrat, evitând să facem greșeli majore -în raport cu natura construcției lor interioare. De asemenea vom păși împreună pe o cale a deschiderii și relaționării emoționale eficiente cu băieții din viața noastră, acasă sau la școală.

Coordonate principale ale conferinței:

 • Cunoaștem și înțelegem mai bine băieții: stereotipuri vs. particularități de gen;
 • Fie că sunteți părinți sau specialiști în educație, împreună vom reflecta la elemente de autocunoaștere, conștientizare și conștiență în acțiunile parentale sau educaționale;
 • Veți fi așteptați cu instrumente practice pentru creșterea relației emoționale cu băieții.

Despre BOGDAN

Educația realizată ca act conștient al educatorului, autoeducarea și dezvoltarea personală sunt coordonate semnificative în experiența mea personală și profesională de până acum. Acestea sunt parte din sistemul meu de valori și, de asemenea, mijloacele prin care facilitez mai departe experiența învățării și dezvoltării de sine, inspirată din propriul proces de devenire, de la băiat la bărbat.

Ziua 1 – 21 aprilie – ora 18:00
TOMBOLĂ CU PREMII

DUMINICĂ 22 APRILIE 2018

ziua 2 –  22 Aprilie – ora 12:00

OANA NICULAE

Manager & Country Leader Points of You ™. Coach dezvoltare personală, speaker, trainer


Titlu Conferință:

Puterea pauzei: știi cum să o aduci în viața ta?

Website: www.points-of-you.ro

Facebook: PointsofYouRomania

LinkedIn: PointsofYouRomania

De ce să vii la conferință

Pentru noi -la Points of You™- pauza nu este doar parte din metoda noastră de lucru, parte din sistemul nostru de valori, ci este acel instrument de învățare și dezvoltare personală, fără de care starea de prezență și conștientizarea nu se întâmplă.

O să dezvoltăm împreună conceptul de pauză, ce înseamnă ea de fapt, o să experimentăm împreună pauza propusă de noi și o să vă invităm la un exercițiu interactiv și dinamic, asemeni unui joc creativ, la finalul căruia îmi doresc să luați pauza ca ritual zilnic al întâlnirii cu voi înșivă.

Coordonate principale ale conferinței:

 • Putem găsi împreună soluții pentru când te simți copleșit fizic, mental, emoțional;
 • Putem găsi metode de folosit atunci când avem o decizie grea de luat;
 • Folosim pauza pentru a înțelege de ce și cum reacționăm când întâmpinăm situații dificile și neașteptate și cum putem avea reacții diferite, sănătoase mai departe.

Despre OANA

Vă aștept să ne jucăm cu sens! Sunt o persoană ce crede în echilibrul vieții, în integritate și autenticitate, onestitate, în perfecțiuni imperfecte, în compasiune, iertare și acceptare, cred că “să relaționezi” este mai valoros decât “să reacționezi” față de alții și, sunt recunoscătoare pentru prezența de a-mi construi viața zi de zi!

ziua 2 –  22 Aprilie – ora 13:00

Elena Ivan

Astrolog | Alchimista la Astro Alchimista


Titlu Conferință:

Astrologie și Alchimie – harta natală ca instrument de evoluție personală

Website: www.astroalchimista.wordpress.com
Facebook: AstroAlchimista

De ce să vii la conferință

Consider Harta Astrologică un moment astral atent ales de sufletul tău în timp și spațiu, este exact cum îi spune numele, o hartă ce te poate ajuta să te ghidezi în călătoria către aurul din tine, cea mai frumoasă formă a ta. Ai venit pe Pământ cu un corp, un suflet și un spirit, ți-ai pus în centrul ființei aurul și ai pornit călătoria spre găsirea lui. Planetele devin pentru omul în căutarea transformării și evoluției sale niște nevoi pe care a ales să le perfecționeze prin mai multe etape de viață, acțiuni și transformări. Hai să descoperim împreună acest instrument de evoluție personală și cum putem beneficia de informațiile oferite de Astrologie. 

Coordonate principale ale conferinței:

 • Cum ne ajută Astrologia și o Hartă Natală să evoluăm și să ne atingem scopurile propuse în această viață;
 • Planetele în semne zodiacale și case astrologice – nevoi din noi pe care am venit să le antrenăm;
 • Stadiile de evoluție pentru fiecare zodie – de la Umbră la Artă, Alchimia unei hărți natale și temele pe care am ales să le experimentăm.  

Despre Elena 

Sunt un simplu om ca și tine într-o călătorie spirituală ce m-a dus prin foarte multe sisteme și practici în ultimii zece ani. Am învățat că această căutare este de fapt o căutare de sine, iar în drumul meu mi-am dat seama că mă împlinește foarte tare să ajut și alți oameni aflați pe acest drum. În acest moment din viața mea folosesc Astrologia pentru a îi ajuta pe oameni să se cunoască mai bine, să se înțeleagă și să își dea seama de drumul ales în această viață.    

ziua 2 –  22 Aprilie – ora 14:00

ANCA LAVINIA

Terapeut integrativ / Formator / Consilier dezvoltare personală


Titlu Conferință:

Emoțiile tale – busola care îți arată nordul. Gestionarea emoțiilor 

Website: www.ancalavinia.ro

Facebook: AncaLaviniaFlorea

De ce să vii la conferință

Emoțiile sunt parte integrantă din noi ca ființe, din viața noastră. Trăim însă într-o societate bazată pe logică și rațional astfel încât, ne-am deconectat ușor, ușor de la ele. Am ajuns să alergăm constant doar după emotiile pozitive: entuziasm, bucurie, încântare etc. Ce facem însă cu cele pe care le numim negative? Ce facem cu tristețea, cu neputința, cu furia sau frustrarea? Suntem invadați de curente pozitiviste care ne ajută să uităm de emoțiile negative ca și cum nu ar fi parte din noi și ne direcționează doar către pozitiv.

Află cum să gestionezi emoțiile mai puțin plăcute, ce înseamnă ele și ce dar îți aduc. Împacă-te cu tine și acceptă tot ceea ce face parte din tine.

Coordonate principale ale conferinței:

 • cum te ajută emoțiile negative;
 • cum le faci față acceptându-le;
 • care este darul lor/ exerciții practice.

Despre LAVINIA

Lucrez cu emoțiile de peste 5 ani în mod conștient. Structura mea este una preponderent emoțională, sunt acasă acolo unde sunt emoții.
Am asistat și ghidat sute de persoane -în terapiile individuale dar și întâlnirile de grup- să își recunoască, numească și ellibereze emoțiile de care se temeau. Am facilitat un proces adesea dificil pentru noi oamenii -cel de la minte la inimă, de la evitare la acceptare și gestionare. Sunt terapeut cu formare psihologică și femeie în căutarea propriului echilibru, a propriului Sine. Pe drum, împart din experiența mea și conduc oamenii către Sinele lor, către întregire, pas cu pas, creând transformare reală și de durată.

ziua 2 –  22 Aprilie – ora 15:00

CIPRIAN STANCU

Green Antrepreneur, Fondator Republica Bio


Titlu Conferință:

Mică lecție a economiei de viață: minciuna venitului pasiv

Website: www.republicabio.ro
Facebook: Republica.Bio

De ce să vii la conferință

Vom vorbi despre venitul pasiv într-o optică neconvențională. Prezentat ca ”pomul lăudat’’, venitul pasiv a devenit scopul vieții personale și profesionale a multor români. Cât de ușor sau de greu este să atingi acest obiectiv personal? Vă aștept cu o prezentare captivantă, care contrazice ordinea știută și considerată ”normală” a lucrurilor.

Coordonate principale ale conferinței:

 • Este un obiectiv corect în raport cu viață?
 • Ce se întâmplă când îl obții?
 • Ce se întâmplă când eșuezi și cum mergi mai departe?

Despre CIPRIAN

Fost corporatist, veteran în vânzări și marketing pe piațele Europei Centrale și de Est, actual antreprenor verde.
Fondator Republica BIO Romania, Republica BIO Franța.
Fondator al fundației Republica Binelui.
Pasionat de scopul vieții, psihologia fricii, biologie, agricultură ecologică.  

ziua 2 –  22 Aprilie – ora 16:00

Simpli Tao – Costin Vasile

îndrumător în practicile taoiste


Titlu Conferință:

7 beneficii ale practicilor chinezești pentru sănătate, plus 3 tehnici pe care le poți face singur

Website: www.simplitao.ro
Facebook: SimpliTao

De ce să vii la conferință

Pentru că poate te interesează ce sunt și cum poți aplica practicile chinezești Chi Kung și Tai Chi Chuan și dorești să creezi sănătate și armonie pentru tine și cei din jur. Îți vom oferi practici cu ajutorul cărora să ajungi la starea de bine și de sănătate dorită. În această întâlnire-conferință vei putea să îți amintești de valorile tale și să dorești să faci schimbări către mai multă autenticitate și iubire în viața ta.

Coordonate principale ale conferinței:

 • Ce este energia Qi/Chi și cum o folosim practic în viața noastră?
 • Cum să-ți crești puterea energetică, mentală și emoțională;
 • Exerciții ușoare prin care poți să îți creezi un corp sănătos, să te revitalizezi și să te relaxezi;

Despre Costin 

Dacă vrei să înveți despre energie, armonie, sănătate și prosperitate, Costin este profesorul care îți stă alături.

După un drum plin de provocări și învățăminte, o parte prinse în cartea sa “Ucenicul taoist”, Costin a devenit instructor senior de practici taoiste (Tai Chi Chuan și Chi Kung) și consultant de Feng Shui tradițional.
Îi place tare mult să predea, să-și ajute studenții și prietenii, să citească despre istorie și să creeze dumirisme împreună cu soția lui, Miruna, alături de care a fondat Simplitao.
Dumirismul lui preferat este: “E mai bine să ai practică pentru întrebări, decât întrebări pentru practică”.

ziua 2 –  22 Aprilie – ora 17:00

Bogdan și Anca Lavinia Godja

Bogdan este consilier pentru dezvoltare personală, formator, educator școlar și are formare în Psihologia copiilor și adulților.
Anca Lavinia este terapeut integrativ, consilier dezvoltare personală și formator, cu formare în Psihologie și psihoterapie.


Titlu Conferință:

(d)EFECTELE unei ”Relații conștiente”

Website: www.innercreation.ro / www.ancalavinia.ro /
Facebook: EducatorpentruViitor/ AncaLaviniaFlorea

De ce să vii la conferință

Vei descoperi și îți vom împărtăși ce înseamnă să trăiești într-o relație conștientă, ce presupune asta, care sunt fundamentele și mai ales provocările unei astfel de relații. Îți vom împărtăși secretele din spatele zâmbetelor și realele situații cu care doi oameni, ce au ales să trăiască foarte conștienți, se confruntă zi de zi dar și modalitățile de rezolvare a conflictelor, de armonizare și evoluție în doi, în cuplu.

Coordonate principale ale conferinței:

 • ce este și ce presupune o relație conștientă;
 • cum rezolvi conflictele și situațiile delicate –inside out;
 • ce faci să menții o relație armonioasă în care amândoi creșteți în mod conștient (practic);

Despre Lavinia si Bogdan 

Suntem căsătoriți de doi ani și facem parte dintre acei oameni care au lucrat foarte mult cu ei înșiși pentru a manifesta relația cu partenerul ideal. Chiar după frumosul început al relației, ”munca” de autocunoaștere și dezvoltare a continuat zi de zi -uneori de voie, alteori de nevoie- în mod deschis, asumat, împreună și individual pentru a menține o relație bazată pe sinceritate, autenticitate, deschidere emoțională, creștere personală, vulnerabilitate, libertate și iubire. Ne confruntăm ca orice cuplu și cu momente dificile sau sensibile, pe care le trăim acum conștient, cu prezență, după ce am învățat împreună să nu mai ocolim, evităm și vărsăm pe celălalt ceea ce ne deranjează ci să abordăm direct, deschis, asumat și cu blândețe ceea ce se întâmplă. Relația noastră este una conștientă, nu perfectă dar minunată și o poveste ce se scrie în fiecare zi. Ca și povestea ta!…

Ziua 2 – 22 aprilie – ora 18:00
TOMBOLĂ CU PREMII
© Copyright - Inner Creation | Created by Shmoogle.ro