• EXPOZANTI

    Impreuna pentru o viata constienta

Expozant:

Gabotti PrimaMateria

Website: www.primamateria.ro
Facebook: PrimaMateria.ro

DeSPRE

Acum 10 ani porneam pe calea spre o viață sănătoasă, sustenabilă și liberă. Am fost călăuzit spre cursuri de agricultură biodinamică, cunoscând adevăratele valori, cunoștințe, filosofii și înțelepciunea vieții pe pământ, a naturii și a universului. Cunoștințele și experiențele învățate le-am completat cu terapii complementare: fitoterapie, consilier nutriție, bioenergie, homeopatie Kobler, osteopatie, presopunctură și reflexoterapie. După studiul elementelor primare Apa și Sarea, am inițiat Centrul de Sănătate ”Prima Materia”, unde folosindu-le reechilibrăm corpul, ne însănătoșim și ne educăm permanent pentru o viață tot mai conștientă.

Motto: Până ce hrana noastră nu ne va ajuta să devenim liberi și independenți, adică ceea ce un om este și poate deveni, nu ne vom putea salva. Rudolf Steiner, 1924

Expozant:

STAND – CARTE DE COLORAT
“MESAJE DE LA ÎNGERI ȘI ARHANGHELI”

Elena Soltuz: artist plastic

Facebook: TerapiePrinCuloare

Mihaela Modal: consilier spiritual, terapeut

Facebook: ConsiliereAngelica

De ce FACEM CEEA CE FACEM

În momentul în care CULOAREA (Elena –artist plastic) a întâlnit CUVÂNTUL (Mihaela – consilier spiritual), ne-am dat seama că din această regăsire de Sine putem transmite iubirea noastră de frumos și de Oameni și că putem integra împreună o parte din Cunoașterea ce ne animă. Așa am reușit să pictăm cu bucurie fiecare pagină a cărții noastre, iar de aici au înflorit și celelalte daruri pe care le-am creat: felicitările angelice, mesajele tematice cu Îngeri. Fiecare lucru pe care-l creăm este un exercițiu de iubire și față de noi, pentru a ne folosi priceperea și pasiunea în direcții luminoase.

Expozant:

BODYMIND HOUSE

BodyMindHOUSE: Terapii pentru trup și suflet

Website: www.bodymindhouse.ro

AromaToolsSHOP: Sănătate și stare de bine naturală

Website: www.aromatools.ro

DeSPRE

BodyMind HOUSE este un spațiu în care am împletit 2 viziuni diferite – tehnicile psiho-emoționale și înțelegerea cauzelor, din abordarea psihoterapeutului (Monica Borș), cu experiența în terapiile centrate pe corp ale maseurului (Viorel Neagu). Având formări și experiențe diferite, am descoperit lucrând împreună, conceptul de “bodymind”, adică a trata ființa umană ca întreg, echilibrând simultan planurile emoțional, fizic, psihic și energetic. Astfel, am creat centrul terapeutic BodyMind HOUSE și magazinul cu produse -sănătate și stare de bine naturală AromaTools SHOP.

Expozant:

MIHAELA BERCEA

Artă tradițională, pictură pe sticlă

DeSPRE

Mihaela este un om pasionat de viață, dar mai ales de artă și tradiții -ca esențe și coordonate ale existenței, pictura fiind pasiunea copilăriei. La bază farmacist specializat în homeopatie, Mihaela a studiat pictura la Institutul de Arte din Cluj, fiind de mulți ani colaborator la Muzeul Țăranului Român. Își fascinează mereu privitorii cu frumusețea unică și stilizările picturii religioase de secol XVIII- model Mănăstirea Nicula. De 26 de ani lucrările hunedorencei se regăsesc în expoziții publice internaționale, fie că e vorba de lucrări pe lemn, pânză, sticlă în acuarelă sau ulei.

Motto: Există și oameni pentru care singura hrană sufletească este Arta. (Mihaela Bercea)

Expozant:

SCANĂRI ZYTO &
Esențe pentru sănătate (uleiuri esențiale)

Simona Pușcașu

0721 351 820 | simona.eusian@gmail.com

Facebook: @Esentepentrusanatate

DeSPRE SIMONA & ZYTO

Întotdeauna mi-am dorit să pot comunica mai pe înțelesul oamenilor pentru a-i ajuta să înțeleagă cauza bolii.

Cu ajutorul Qigongului am înțeles cum functionează organismul și cum putem să ne creștem starea  de bine. Aromaterapia m-a ajutat să înțeleg cât de repede ne ajută esența din plante să ne reechilibrăm.

Zyto este exact ceea ce căutam de multă vreme, un program  de ultimă generație, din domeniul biotehnologiei galvanice, care să explice clar cu ajutorul graficelor, relația dintre starea energetică a organismului și emoția care predomină.

Făcând scanarea ZYTO vei descoperi: unde există posibile dezechilibre în corpul tău, care sunt organele și sistemele cele mai afectate în acest moment, tipurile de activități și remediile cele mai potrivite pentru tine.

Notă: Zyto nu este un aparat de diagnoză medicală și nu înlocuiește în nici un fel consultația medicului specialist și analizele de laborator.

DeSPRE ULEIURILE ESENȚIALE

Sănatate din natură – așa le numim. Esențele plantelor sunt adunate cu cea mai mare grijă într-o sticluță ce aduce în mod natural susținere sănătății, ajută în prevenție și în unele cazuri, în tratare. Ele au proprietăți antibacteriene, antifungice, antiiflamatoare, antivirale, regenarative acționând rapid și eficient.

Uleiurile esențiale trebuie să fie pure, cu grad terapeutic înalt pentru a fi folosite intern și extern. Descoperim împreună picăturile sută la sută pure, ce îți pot face viața mai bună și sănătatea înfloritoare.

Expozant:

ȘTEFANIA ANCUȚA

Catch your dreams

Website: www.stephaniedreamcatcher.wordpress.com

Facebook: @CatchYourDreams

Email: stefania.create@gmail.com

DeSPRE

Numele meu este Ancuța Lavinia-Ștefania și mă bucur să-ți împărtașesc o parte din mine, din pasiunile, dorințele și năzuințele mele. Sunt la fel ca tine, un om simplu, cu frământări și vise mărețe, cu calităti și defecte deopotrivă. Cu timpul, mi-am dat seama că sunt pasionată și fascinată de sufletul omului, psihologia și natura umană, precum și design-ul decoratiunile, arta “handmade”, frumosul, armonia în culori și în continuă mișcare. Îmi permit să-ţi recomand şi mai mult de atât, te rog să continui să îţi urmezi pasiunea şi să-ţi ”prinzi” visele!

Inspiră şi fii inspirat! Catch your Dreams!

Expozant:

CRAFTY GRANDMA

Bijuterie contemporană

Facebook: @janeta.ionescu

Facebook: @CraftyGrandma

DeSPRE

Bunicutele au cel mai mult timp liber sa dea bunatate si frumusete in jurul lor. Iar daca mainile lor nu pot sta, linistite, se apuca de ce stiu ele mai bine… in cazul meu, bijuterii.
Am inceput cu pietricele semipretioase de tot felul, am mai pus azi un lantisor de argint, maine un snur si crimpi auriti… si am ajuns sa crosetez pepite in sarmulite de argint, sa atarn ciucuri de lantisoare fine, sa montez noroc sau sanatate – dupa caz – in structuri simple sau mai complicate, apoi chiar sa modelez eu insami in argint si cupru prin diverse tehnici.
Invat mereu si fac doar ce-mi place – ca tot vorbeam despre avantajele bunicutelor.

Expozant:

MY ZORZON

Bijuterii handmade din pietre semiprețioase pentru minte, trup și spirit

Facebook: @MyZorZon

DeSPRE

Anul 2012 a fost un an de cumpana in viata mea, un an de intense cautari – intrebari si raspunsuri deopotriva.  Prima si cea mai puternica revelatie avuta a fost aceea ca pot CREA (sunt fiu de Creator!). Asa au luat nastere bijuteriile My ZorZon, bijuterii din pietre semipretioase.

De ce cristale? cristalele sunt vii, sunt daruri ale Mamei Pamant pentru noi! Ele au menirea sa ne trezeasca puterea interioara si sa schimbe intr-un mod pozitiv perceptiile asupra vietii, contribuind la echilibrul trupului, mintii si spiritului.

Expozant:

Points of You™ România

Website: www.points-of-you.ro
Facebook: PointsOfYouRomania
Linkedin : PointsOfYou Romania

DESPRE

Agreabile și provocatoare, instrumentele noastre vă permit să luați o pauză, să respirați și să vă priviți viața din altă perspectivă. Oferim și vă introducem într-o lume magică a materialelor inspiraționale, instrumentelor și jocurilor, care facilitează dezvoltarea personală, oferind o experiență surprinzătoare, inspirațională și creativă. Utilizăm mai multe produse inovatoare, diferite și provocatoare, ideale pentru dezvoltarea motivației, acțiunii, a focusării, introspecției, creativității, comunicării. Instrumentele noastre sunt esențiale în trusa de lucru a fiecărui trainer, educator, leader de echipă, terapeut, coach de afaceri sau de viață, începând deja să fie folosite și de către școli. Vino să ne cunoaștem!

Expozant:

Diverta

Website: www.dol.ro
Facebook: Diverta

DeSPRE

Diverta este o companie care comercializează pe piața din România produse de papetărie și birotică, carte, muzică, film, jocuri și jucării, IT&C și alte multe servicii –în magazine dar și printr-un sistem logistic foarte bine organizat, care permite livrarea coletelor oriunde în țară sau în străinătate.

Diverta este parte a RTC Holding, unul dintre cele mai mari grupuri de retail și distribuție din România, fiind o divizie business ce cuprinde – lanțul de magazine Diverta, Librăria Noi din București, Depozitul de Carte (DDC), Ara Toys (import și distribuție de jucării) și Noi Distribuție Carte (NDC), cel mai mare importator și distribuitor de carte străină.

La Festivalul ”Împreună pentru o viață conștientă”, Diverta vă așteaptă cu cele mai bune titluri de carte pe teme de dezvoltare personală, psihologie actuală pentru viața de zi cu zi, educație conștientă, parenting și spiritualitate.

Expozant:

Asociația InfinitEdu

Website: www.infinit-edu.ro

Facebook: InfinitEdu

DeSPRE

Asociația InfinitEdu promovează educația de calitate și dragul de a veni la școală.

Suntem un grup de practicieni care-și pun la vedere experiența de mulți ani în învățământ. Avem idei, mai multe decât ne trebuie, pe care le transformăm în resurse educaționale.

Unul dintre proiectele noastre de suflet este Fusul cu zurgălăi.
Pentru că în România au mai rămas doar câţiva meşteri populari care ştiu taina îmbucării lemnului, echipa InfinitEdu a creat un pachet educațional cu ajutorul căruia îi va ajuta pe copii să înțeleagă valoarea acestui brand de România.

Pachetul educațional cuprinde:
– o carte uriașă, cu dimensiunile 44 cm/48 cm, în care legenda fusului este ilustrată prin tehnici speciale, iar textul scoate la lumină și alte obiceiuri și tradiții maramureșene;
– un jurnal creativ pentru elevi cu vârste cuprinse între 8-12 ani, în care copiii sunt invitați să exploreze creativ ceea ce au citit: caracteristici ale regiunii Maramureșului, obiceiuri, tradiții, valori ale oamenilor etc.; jurnalul conține hărți, jocuri, idei de construit, idei de desenat, informații interesante, probleme etc., prin care se urmărește stimularea motivației pentru învățare;
– fusul de lemn realizat manual, în mărime naturală, de meșterul maramureșean Grigore Țulean;
– lână pregătită pentru tors;
– sacoșă de hârtie pentru toate componentele setului.
Cu banii obținuți din vânzarea seturilor educaționale, Asociația sprijină elevii cu rezultate foarte bune la învățătură, din comunități defavorizate (excursii, tabere, burse de merit etc.).

© Copyright - Inner Creation | Created by Shmoogle.ro