• Inner Creation

    Bine te găsim și regăsim suflet drag!

DESPRE NOI

Asociația Inner Creation este sămânța unui proiect în devenire, a unei actuale și viitoare comunități a oamenilor care nu încetează niciodată să se bucure de viață, în toate formele ei, o comunitate a celor care cresc împreună, învățând în fiecare zi și descoperind tot mai mult ce înseamnă să fi un om deplin, frumos, armonios și fericit.

Gazdele Festivalului ”Împreună pentru o viață conștientă” sunt Anca Lavinia și Bogdan Godja, fondatorii asociatiei Inner Creation, suflete în permanentă căutare și dezvoltare personală, pe un drum al evoluției lor de peste 9 ani, cu formare în psihologie și diferite terapii alternative.

ANCA LAVINIA

Anca Lavinia este terapeut integrativ, consilier pentru dezvoltare personală și formator cu experiență de peste 4 ani în lucrul individual dar și de grup cu oamenii.

A susținut de-a lungul timpului numeroase cursuri, grupuri de meditație, seminarii pe teme de dezvoltare personală și Feminitate, autocunoaștere, creștere sprituală și altele.

Mai multe despre ea și activitatea ei poți găsi aici: www.ancalavinia.ro sau FB: @AncaLaviniaFlorea

BOGDAN GODJA

Bogdan Godja este psiholog, consilier educațional, trainer și consilier pentru dezvoltare personală.

Derulând constant activități de formare pentru adolescenți și copii, ateliere de parentaj și training pentru cadre didactice.

Mai multe despre el și activitatea lui poți găsi pe FB: @BogdanMihaiGodja

MEMBRI ȘI VOLUNTARI

Alături de fondatori vin cu același elan alți membri și voluntari, oameni frumoși care ajută să facem posibile toate ideile și programele noastre, pentru voi cei care ne urmăriți și primiți darurile pe care le oferim din inimă, cu suflet!

Care sunt Viziunea și valorile noastre?

Să ajutăm la creșterea nivelului de informare și conștientizare asupra sănătății noastre și a modului în care ne trăim viețile, astfel încât să dobândim echilibru și armonie în toate ariile: relații, finanțe, sănătate fizică, emoțională, mentală, spirituală.

să creăm, pe termen lung, o ”comunitate a vieții conștiente”, a oamenilor care vor să trăiască după principii și valori precum: autocunoaștere, autenticitate, asumare, valorizare personală, sănătate susținută într-un mod natural, blândețe, cooperare, compasiune, iubire și respect de sine, față de aproapele, față de Planetă.

Care este Misiunea noastră?

Să promovăm un stil de viață cât mai conștient și sănătos oferind prin acest eveniment special atât conferințe cu teme care să sprijine dezvoltarea noastră personală și spirituală cât și produse naturiste care să susțină și să însoțească procesul fiecăruia;

să creăm o comunitate a oamenilor care pornesc pe drumul lor de descoperire, o comunitate bazată pe adevăr, autenticitate, colaborare, susținere, asumare și blândețe spre a contribui atât la binele individual cât și cel Planetar.

© Copyright - Inner Creation | Created by Shmoogle.ro